alle kategorier

Brand introduktion

Hjem> Om os > Brand introduktion

KIMDRILL har været engageret i at levere pæleværktøj af høj kvalitet siden år 2008. Med 10 års erfaring i industrien for dybfundamentboring er vores team af dygtige arbejdere og erfarne ingeniører garantien for at producere hele sortimentet af roterende boreværktøjer, bl.a. hammergreb, borespand, snegl, karme, Kelly bar, tremie rør osv. Vores fabrik producerer ikke kun pæleværktøjerne med internationale standarder, men vi kan tilpasse pæleværktøjerne til at imødekomme kundernes krav i komplekse pæleprojekter. Vi har eksporteret 2680/2540 mm foringsrør til Bauer roterende rigge i år 2014 og vundet god feedback.


For at kunne yde bedre service til vores kunder i boreprojekter, udvider vi vores produktlinje med DTH-hammer, bits, forankring til mikropæle- og brøndboring. For spørgsmål under boreprojekterne er du velkommen til at kontakte os, og vores team står altid klar til at støtte dig hurtigst muligt.


Indtil nu har vi eksporteret en række forskellige boreværktøjer til Malaysia, Singapore, Filippinerne, Australien, Canada, USA, Tyskland, Kenya osv. og også bygget forretningsforbindelser med nogle berømte virksomheder.


Tak for støtten fra alle kunder, vi har ti års jubilæum. Vi vil fortsætte med at arbejde på de fremragende boreværktøjer og gå videre.

https://www.kimdrill.com/upload/ad/1661475338140596.jpg